SOMA TSO’DAN LİSANSLI DEPOCULUK SEMİNERİ

Soma Ticaret ve Sanayi Odası ile Manisa Ticaret İl Müdürlüğü koordinasyonunda Zeytin ve Zeytinyağı Lisanslı  Depoculuk semineri düzenlendi.

Seminere Manisa Ticaret İl Müdürü Muharrem Özel, Soma Belediye Başkan Yardımcısı Sabır Tuna, Soma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yılmaz Analı, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Suer, Soma TSO Meclis Başkan Yardımcısı Mustafa Kurt, Meclis Üyesi Ali Köse, Soma TSO Genel Sekreteri Canan Copkıran ve Soma TSO üyeleri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Soma TSO Başkan Yardımcısı Yılmaz Analı “Soma Ticaret ve Sanayi Odası ve Manisa Ticaret İl Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen Lisanslı Depoculuk Seminerine hepiniz hoşgeldiniz. Manisa Ticaret İl Müdürlüğü Lisanslı Depo Denetçisi Sayın Hüseyin Kartal bizlere Zeytin ve Zeytinyağı Lisanslı Depo şirketi kuruluşu, yapısı ve teşvikleri hakkında bilgilendirme sunumunda bulunacak. Umarım Kırkağaç ve Soma ilçelerimiz için, yöremiz için faydalı olur.

Sunumdan önce sözü Manisa Ticaret İl Müdürü Sayın Muharrem Özel Beye vermek istiyorum.”  dedi.

Manisa Ticaret İl Müdürü Muharrem Özel, “Lisanslı Depoculuk sisteminin önemine değinerek, Manisa olarak sizlere her zaman destek vermeye hazırız” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından Manisa Ticaret İl Müdürlüğü Lisanslı Depo Denetçisi Hüseyin Kartal tarafından Lisanslı Depoculuk Bilgilendirme Sunumu’na geçildi.

Sunumun arkasından soru-cevap ile seminer sona erdi.