SOMA TSO, MANİSA’DA ‘TARIM EKONOMİSİ VE POLİTİKALARI KONFERANSI’NA KATILDI

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın düzenlediği ‘Türkiye Tarım Ekonomisi ve Politikaları’ konferansına, Soma Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Nüvit Iğnak, Meclis Başkan Yardımcısı Mustafa Sinan Özcan ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yılmaz Analı katıldı.

Manisa TSO Hizmet Binası Kongre Salonu’nda gerçekleşen konferansta, Prof. Dr. Veysel Ulusoy’un sunumuyla; tarım politikaları, tarımda dijital dönüşüm ve tarımda sürdürülebilir olma başlıkları ele alındı. Tarım sektörünün yaşadığı sorun ve çözüm önerilerinin konuşulduğu, Türkiye’de tarımın geleceğinin tartışıldığı konferansa Manisa iş dünyasından çok sayıda temsilci katıldı.

Soma Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Nüvit Iğnak, iş dünyası ve Oda’ları bu organizasyonla bir araya getiren Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz’a teşekkürlerini iletti.