SOMA TSO, MANİSA TSO’DA ‘2019 YILINDA DÜNYA VE TÜRKİYE EKONOMİSİNDE BEKLENTİLER, RİSKLER VE FIRSATLAR’ KONFERANSINA KATILDI

Soma Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Nüvit Iğnak, Yönetim Kurulu Başkanı Cem Doğan, Yönetim Kurulu üyeleri Murat Suer ve Abdullah Köroğlu, Manisa TSO ev sahipliğinde, Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş’ın sunumuyla gerçekleşen ‘2019 yılında Dünya ve Türkiye Ekonomisinde Beklentiler, Riskler ve Fırsatlar’ konu başlıklı konferansa katıldı.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Kongre Salonu’nda gerçekleşen konferansın açılış konuşmasını yapan Manisa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz’ın ardından Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, içinde bulunduğumuz ekonomik ortam doğrultusunda, risklerin, fırsatların bugünün hatta geleceğin iş dünyasına etkileri hakkındaki görüşlerini Manisa iş dünyası ile paylaştı.

Konferansın sonunda Soma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cem Doğan, “Manisa iş dünyasını bir araya getiren konferansta Sayın Özgür Demirtaş, ekonomiyle ilgili önemli noktalara ışık tuttu. Bu vesileyle bizleri davet eden Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Mehmet Yılmaz’a teşekkür ederim” dedi.