[:en]SOMA TSO, MINERAL WORKERS ‘UNION VISITS THE PRESIDENCY OF IGE REGION IMBA[:tr]SOMA TSO, MADEN İŞÇİLERİ SENDİKASI EGE BÖLGESİ İMBAT ŞUBESİ BAŞKANLIĞI’NI ZİYARET ETTİ[:]

[:en]Soma Chamber of Commerce and Industry Chairman Hakan Işık, Vice Chairman Mustafa Eroğul, Members of the Board of Directors Nadirhan Fast, İsmail Hakklu and Harun Eker Soma Mine Workers’ Union visited the Aegean Region Imbat Branch Presidency.
Fahrettin Göşen, Chairman of the Supervisory Board, Financial Secretary, Chairman of the Board of Directors, and Secretary General of the Organization were found.
Soma TSO Chairman Hakan Işık conveyed his wishes to Fahrettin Göşen, Chairman of Supervisory Board of Soma Imbat Branch of Aegean Region of Mine Workers’ Union, newly formed with the separation of Soma Maden İşçileri Union by three divisions.
SAMSUNG CSC[:tr]Soma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Işık, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Eroğul, Yönetim Kurulu Üyeleri Nadirhan Hızlı, İsmail Hakkı Kutlu ve Harun Eker Soma Maden İşçileri Sendikası Ege Bölgesi İmbat Şubesi Başkanlığını ziyaret etti.
Ziyarette Denetim Kurulu Başkanı Fahrettin Göşen, Mali Sekreter Kıyas Çalı ve Teşkilat Sekreteri Alaettin Artma bulundu.
Soma TSO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Işık, Soma Maden İşçileri Sendikasının üç bölüme ayrılmasıyla yeni oluşan Maden İşçileri Sendikası Ege Bölgesi Soma İmbat Şubesi Denetim Kurulu Başkanı Fahrettin Göşen’e hayırlı olsun dileklerini iletti.
SAMSUNG CSC[:]