[:en]SOMA TSO 2016 BAUMA EXHIBITION MUNICH / GERMANY[:tr]SOMA TSO 2016 BAUMA FUARI MÜNİH/ALMANYA’DA[:]

[:en] Soma Chamber of Commerce and Chamber of Industry Chairman Ismail Hakki Bakir, the Board of Directors Nadirhan Hızlı, Harun Eker, Councilor Erol Nart, Ayhan Kiraz, Soma TSO Members Erol Gurel, Sakir Solak, Mecit Aksoy Yasin Başar, Fatih Arslan, Samet Gezgin, Cuneyt Metin, Hasan Gundogan, Mehmet Say, Halil Şimşek, Nilgun Alatas, Halil Alataş, Mustafa Sinan Ozcan, Fevzi Arslan, Muammar Ok, Serkan Inan, Murat Suer, Kadir Egemenlik, Murat Demirtaş, Hüseyin Tezcan, Atfi Eker, Zeki Atay and Aziz Kır Saints Country Germany – held in Munich to BAUER 2016 (31.Uluslarara Construction machinery, Building Material Machines, Mining Machines and Construction Vehicles Specialized) participated in the Fair.

On 14 – 17 April 2016, a visit to the Munich / Germany fair, members of the Soma Chamber of Commerce and Industry visited the exhibition and took a panoramic city tour in Munich.

Members of the Soma Chamber of Commerce and Industry were placed in the hotel after the completion of their transactions at the airport on the 1st day. After breakfast on the 2nd day, he made a panoramic city tour in Munich. During the city tour, Olympic Village, BMW Building, Profiler, Karl Platz,
Fraunkirch, Turk Street, Town Hall, are among the places they see the Marian Platz Soma TSO members.

Soma TSO members went to the Bauma 2016 Fair on the 3rd day after breakfast in the hotel. Bauma Fair is the world’s most important construction, building fuarı. Members made full-day visits at the exhibition center.

8a712b55-1a51-455d-af15-90c88db55664

[:tr] Soma Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İsmail Hakkı Bakır, Yönetim Kurulu Üyeleri Nadirhan Hızlı, Harun Eker, Meclis Üyeleri Erol Nart, Ayhan Kiraz, Soma TSO Üyeleri Erol Gürel, Şakir Solak, Mecit Aksoy, Yasin Başar, Fatih Arslan, Samet Gezgin, Cüneyt Metin, Hasan Gündoğan, Mehmet Say, Halil Şimşek, Nilgün Alataş, Halil Alataş, Mustafa Sinan Özcan, Fevzi Arslan, Muammer Ok, Serkan İnan, Murat Süer, Kadir Egemenlik, Murat Demirtaş, Hüseyin Tezcan, Atfi Eker, Zeki Atay ve Aziz Kır Almanya – Münih’te gerçekleştirilen BAUMA 2016 (31.Uluslararası İnşaat Makineleri, İnşaat Malzemesi Makineleri, İnşaat Araçları ve Madencilik Makineleri İhtisas) Fuarı’na katıldı.

14 – 17 Nisan 2016 tarihlerinde Münih/ Almanya’ya gerçekleştirilen fuar gezisinde Soma Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri fuar ziyaretinin yanı sıra Münih kentinde panoramik şehir turu yaptı.

Soma Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri 1. gün havalimanında işlemlerinin tamamlanmasının ardından otelere yerleştiler. 2. gün sabah kahvaltısının ardından Münih’de panoramik şehir turu yaptı. Şehir turu esnasında Olimpiyat Köyü, BMW Binası, Profiller, Karl Platz,
Fraunkirche, Türk Caddesi, Belediye Binası, Marien Platz Soma TSO üyelerinin gördükleri yerler arasındadır.

Soma TSO üyeleri 3. gün otelde sabah kahvaltısı sonrası Bauma 2016 Fuarı için yola çıktı. Bauma Fuarı dünyanın en önemli inşaat, yapı fuarıdır. Üyeler Fuar merkezinde tam gün ziyaretlerini gerçekleştirdiler.

8a712b55-1a51-455d-af15-90c88db55664

[:]