SOMA TSO’NUN DÜZENLEDİĞİ ‘KURUMSAL EĞİTİMLER’ SERTİFİKA TÖRENİ İLE SONA ERDİ

Soma Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Zafer Kalkınma Ajansı destekleriyle verilen ‘Dış Ticaret’ ‘Online Ticaret ve Pazarlama’, ‘Kurumsallaşma’ ve ‘Markalaşma’ eğitimleri sona erdi.

5 Eylül’de başlayarak toplamda on gün süren eğitimlerin sonunda sertifika töreni düzenlendi.

Törene Soma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyesi Murat Suer, Damla Özlen, Soma TSO Genel Sekreteri Canan Copkıran katıldı.

5 Eylül-27 Eylül arasında düzenlenen eğitimlerde 35 katılımcı ‘Kurumsal Eğitimler’ sertifikası aldı. Katılımcılara sertifikaları, Yönetim Kurulu üyesi Murat Suer ve Damla Özlen tarafından takdim edildi.

Soma TSO Genel Sekreteri Canan Copkıran, eğitimlerin Zafer Kalkınma Ajansı destekleriyle alanında uzman kişilerce verildiğini belirterek katılımcılara teşekkür etti.