SOMA TSO’DAN ‘YAPI MÜTEAHHİTLERİNİN SINIFLANDIRILMASI VE KAYITLARININ TUTULMASI HAKKINDA YÖNETMELİK’ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Soma Ticaret ve Sanayi Odasının talebi ile Soma Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine yönelik Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından ‘Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması ve Mevzuat Değişikliği’ konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıya Soma Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Nüvit Iğnak, Yönetim Kurulu Başkanı Cem Doğan, Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Yılmaz Analı ve Disiplin Kurulu Başkanı Mahir Sönmez katıldı.

Soma Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ev sahipliğinde, Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda, Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdür Vekili Günay Özcan’ın da aralarında bulunduğu İl Müdür Yardımcısı Öztürk Curka, İl Müdürlüğü yetkilileri Makine Mühendisi Berrin Kaçan, İnşaat Teknikeri Vedat Aydoğan ve İnşaat Mühendisi Adem Kırmızı tarafından, müteahhit ve inşaat firması çalışanlarına yönetmelik hakkında bilgi verildi.

Soma TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cem Doğan, İl Müdürü Günay Özcan’a verdikleri bilgiler için ve sunumlarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Müdür Özcan, misafirperverliklerinden dolayı Soma TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cem Doğan’a teşekkürlerini ileterek çalışmalarında başarılar diledi.