[:en]Electronic Document Service from Soma TSO[:tr]Soma TSO’dan Elektronik Belge Hizmeti[:]

SAYIN ÜYEMİZ;

Electronic Document Distribution System, Soma Chamber of Commerce and Industry has passed a mischief. Members can request 7/24 e-signed documents from where they wish and receive e-signed documents via the system within minutes and can make dues inquiry and payment.

Documents you can get e-signature:

Operating certificate
Room Registration
Affiliate Confirmation Certificate
Commercial Residence Certificate

Only the company authorities can register in the system, and the mobile number of the company official must be registered in TOBB.net system. Your encryption will be delivered by sms.
Registration is only for the first time, and login to the system will be possible with the e-mail address that you specified at the time of registration and the password you received with sms.
Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.
Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.
Sisteme gitmek için TIKLAYIN
Sisteme kayıt olmadan aidat ödeme imkanı mevcuttur. Hızlı Aidat Ödemek İçin TIKLAYIN
Bilgilerinize sunarız.
Saygılarımızla,

[:tr]

SAYIN ÜYEMİZ;

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Soma Ticaret ve Sanayi Odası'nda  hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Faaliyet Belgesi
Oda Sicil Kayıt Sureti
Ortaklık Teyit Belgesi
Ticari İkametgah Belgesi

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Şifreniz tarafınıza sms ile ulaştırılacaktır.
Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve sms ile gelen şifrenizle giriş yapılabilecektir.
Sisteme gitmek için TIKLAYIN
Bilgilerinize sunarız.