SOMA TSO’DAN 2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KIRTASİYE YARDIMI

Soma Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, Soma ve Kırkağaç ilçelerine 2021 – 2022 Yılı Eğitim Öğretim Yılı kapsamında kırtasiye yardımları yapıldı.

Soma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cem Doğan ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yılmaz Analı tarafından, kırtasiye yardımı çekleri öğrencilere teslim edilmek üzere okul müdürlerine teslim edildi.

Soma TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cem Doğan konu ile ilgili şunları söyledi: “Her sene olduğu gibi bu sene de kırtasiye yardımlarımızı tamamlamış bulunuyoruz. Bu sene ki amacımız kırtasiyeci üyelerimizin de desteğiyle öğrencinin kendi ihtiyaçlarını kendisi alması oldu. İhtiyaç sahibi öğrencimize kırtasiye yardımı çeklerini ulaştırarak, çeklerde yazılı olan kırtasiyeden ihtiyaçlarını tamamlayabilirler. Bu vesile ile 2021 – 2022 yılı eğitim öğretim yılının tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize hayırlı olmasını dilerim.”