SOMA TSO’DA ‘TAVUKÇULAR SEKTÖR TOPLANTISI’ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Soma ve Kırkağaç’ta faaliyet gösteren tavukçuların talebiyle Soma Ticaret ve Sanayi Odası’nda sektör toplantısı gerçekleştirildi.

Türkiye Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği Başkanı Abdullah Koç’un sunumuyla gerçekleşen toplantıya, Soma TSO Disiplin Kurulu Başkanı Mahir Sönmez, Oda üyeleri; Vedat Başkan, Fikret Eren, Cüneyt Metin, Erol Gürel, Güven Aksakal,  Ziya Çantal, Halil İbrahim Çantal, Reşat Gökçe ve Salihli’den Emrah Ayçelik katıldı.

Türkiye Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği Başkanı Koç, kümes hayvancılığında var olan sorunlara dikkat çekerek, çözüm üretmek adına bunun gibi sektör toplantılarının önemli olduğunu vurguladı.  Önümüzdeki dönemde yapılan çalışmalar hakkında üreticileri bilgilendirdi.

Toplantıda, sektörde yaşanan gelişmeler ile geleceğe yönelik hedef ve planlar istişare edildi. Sektörün gelişimi için yapılabilecekler ana başlıklarla sunuldu.