SOMA TSO YÖNETİM KURULU VE MECLİS ÜYELERİ, BAŞKAN CEM DOĞAN’I YENİ İŞ YERİNDE ZİYARET ETTİ

Soma Ticaret ve Sanayi Odası Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri, Doğan Ticaret yetkilisi Soma TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cem Doğan’ın yeni iş yerine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette, Soma TSO Meclis Başkanı Nüvit Iğnak, Başkan Yardımcısı Mustafa Kurt, Yönetim Kurulu üyeleri Hayrullah Çetin, Murat Suer, Damla Özlen ve Meclis üyeleri Ali Köse, Tahir Yazar ve Dördüncü Meslek Komitesi üyesi Oğuz Çerçi bulundu.

Meclis Başkanı Iğnak, uzun yıllardır Soma’da müşterilerine güler yüzlü personeliyle kaliteli hizmet sunan Doğan Ticaret yetkilisi Cem Doğan’a yeni iş yerinin hayırlı olması ve bol kazanç getirmesi temennilerini iletti.

İşletmelerini ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Cem Doğan, Soma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi ve Meclis üyelerine teşekkür etti.