SOMA TSO, SOMA GARNİZON KOMUTANI JANDARMA YÜZBAŞI ORUÇ FEVZİ KARA’YI ZİYARET ETTİ

Soma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Işık, Soma TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile birlikte Soma’da yeni göreve gelen Soma Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Oruç Fevzi Kara’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarete Soma TSO Meclis Başkanı Necati Danacı, Soma TSO Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Hakkı Kutlu, Nadirhan Hızlı ve Meclis Üyesi Ahmet Ok katıldı.

Soma’ya yeni atanan Soma Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Oruç Fevzi Kara’ya hayırlı olsun dileklerinde bulunan Soma TSO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Işık, “Yeni görevinizin Soma halkımıza ve bizlere hayırlı olmasını dilerim. Soma Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulumuz ve meclis üyelerimiz olarak her zaman yanınızdayız” dedi.

Soma Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Oruç Fevzi Kara ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Soma TSO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Işık’a teşekkür etti

SAMSUNG CSC