SOMA TSO, MHP GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ’Yİ ZİYARET ETTİ

Soma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Nadirhan Hızlı, Soma TSO Meclis Başkan Yardımcısı Kemal Çamzeybek, 3. Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Murat Akbay ve Oda Üyesi Yunus Cengiz Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti.

Soma TSO heyeti, 18 Mart 2018 tarihinde gerçekleşen MHP Kurultayında yeniden Genel Başkanlığa seçilen Sayın Dr. Devlet Bahçeli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Sayın Başkan Devlet Bahçeli “Kapılarının her zaman Soma TSO üyelerine açık olduğunu, Ankara seyahtlerinde her zaman kendilerini ağırlamaktan memnun olacağını” belirtti.

Soma TSO Yönetim Kurulu Üyesi Nadirhan Hızlı ise “Beyefendi kişiliğiyle bilinen Sayın Devlet Bahçeli’ye misafirperverliği ve sıcak sohbeti için şahsım, arkadaşlarım, Soma ve Soma TSO üyeleri adına teşekkürlerimi sunarım. En yakın zamanda kendisini Soma’ya ve odamıza davet ederek görevlerinde başarılar diledik.”