SOMA TSO BAŞKANI CEM DOĞAN, MİNEX FUARI’NDA ODA ÜYESİ S-TECH MADENCİLİK A.Ş.’Yİ ZİYARET ETTİ

Soma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cem Doğan, Oda üyesi S-Tech Madencilik firma sahibi Serkan Bahçekapılı’yı katıldıkları ‘8. MİNEX Madencilik, Doğal Kaynaklar ve Teknolojileri Fuarı’nda ziyaret etti.

Maden teknolojileri sektöründe yerel ve ulusal başarılarıyla Soma’nın önde gelen firmalarından S-Tech Madencilik Ticaret ve Sanayi A.Ş. 23-26 Ekim tarihleri arasında Fuar İzmir’de, 8. kez düzenlenen MİNEX Fuarında stant açtı.

Sektörde gelişimi ve yenilikleri yakalamak için ilgili fuarları takip ettikleri ve katılmaya çalıştıklarını belirten Serkan Bahçekapılı, “Bizleri yalnız bırakmayarak destek olan Ticaret Odası Başkanımız Sayın Cem Doğan’a nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum dedi.”

Oda üyelerinin sektörleriyle ilgili fuarlara katılmalarının önemine vurgu yapan Başkan Doğan, üyemiz Serkan Bahçekapılı’yı yenilikleri, gelişmeleri takip etme çabalarından dolayı tebrik ediyorum. Bu çaba ve çalışma prensibiyle maden teknolojileri sektöründe profesyonellerden olan Bahçekapılı’ya başarılar diliyorum. Bu vesileyle de Odamıza güç kattıkları için teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.