[:en]SOMA TSO 5. PROFESSIONAL GROUPS INTERMEDIATE CHOICES[:tr]SOMA TSO 5. MESLEK GRUBU ARA SEÇİMLERİ YAPILDI[:]

[:en]On December 3, 2016 – Saturday, Soma Chamber of Commerce and Industry held the 5th Occupational Group interim elections. The election list was finalized on 7 December 2016 and Murat Süer and Selçuk Yaprak (Anatolya Telekom Ltd. Şti) members of Soma Chamber of Commerce and Industry 5th Profession Group who were successful in the elections were elected to Soma TSO Assembly Membership.

5. Profession Committee members: Murat Süer, Fırat Demir, Veysel Topukçu Ltd. Ltd., Net-San Elektronik Ltd. Sti. And Anatoly Telekom Ltd. Sti. It has been.

Soma Chamber of Commerce and Industry, members of the 5th Profession Committee and Murat Süer and Selçuk Yaprak, elected as members of the Assembly, wish the election results to be beneficial and we wish them success in their work.

SAMSUNG CSC

fe286723-fbe2-4c59-a342-2485b66c86f3[:tr]3 Aralık 2016 – Cumartesi günü Soma Ticaret ve Sanayi Odası’nda 5. Meslek Grubu ara seçimleri yapılmıştır. Seçim listesi 7 Aralık 2016 tarihinde kesinleşerek, seçimlerde başarılı olan Soma Ticaret ve Sanayi Odası 5. Meslek Grubu üyeleri Murat Süer ve Selçuk Yaprak (Anatolya Telekom Ltd. Şti) Soma TSO Meclis Üyeliğine seçilmiştir.

5. Meslek Komitesi üyeleri: Murat Süer, Fırat Demir, Veysel Topukçu Ltd. Şti., Net-San Elektronik Ltd. Şti. ve Anatolya Telekom Ltd. Şti. olmuştur.

Soma Ticaret ve Sanayi Odası olarak 5. Meslek Komitesi üyelerinin ve Meclis üyeliğine seçilen Murat Süer ve Selçuk Yaprak’a seçim sonuçlarının hayırlı olmasını diler, çalışmalarında başarılar dileriz.
SAMSUNG CSC

fe286723-fbe2-4c59-a342-2485b66c86f3[:]