SOMA MYO YÖNETİCİLERİ, SOMA TSO’YU ZİYARET ETTİ

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Soma Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Ayla Tekin ve Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Fırat Tekin; İşyeri Uygulamaları Eğitimi / İntörn kapsamında Soma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Işık’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Soma TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Eroğul ve Soma TSO Yönetim Kurulu Üyesi Nadirhan Hızlı da yer aldı.

Soma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Işık, “Soma Ticaret ve Sanayi Odası olarak Manisa Celal Bayar Üniversite öğrencilerinin İşyeri Uygulamaları Eğitimi Programını desteklediğini, Soma Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin işyerlerinde bu eğitimlerin yapılması için de gerekli desteği vereceğini” söyledi.
Soma MYO Müdürü Ayla Tekin, Başkan Işık’a destekleri için teşekkür etti.

Soma TSO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Işık, Soma MYO Müdürü Ayla Tekin’e ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek çalışmalarında başarılar diledi.