[:en]MANİSA MUSİAD VISITED SOMA TSO[:tr]MANİSA MÜSİAD, SOMA TSO’YU ZİYARET ETTİ[:]

[:en]SAMSUNG CSC

Independent Industrialists’ and Businessmen’s Association (MUSIAD) Manisa Branch President Ahmet Öztürk visited Soma Chamber of Commerce and Industry Chairman Hakan Işık with his branch management in his office.

Ziyarete MÜSİAD Board Members M. Reşit Ürper, Mehmet Babalı, Burhan Yolcu, Ferhan Zengin, Faruk Erdoğan, Soma TSO Members of the Board of Directors Nadirhan Fast and İsmail Hakkı Kutlu attended. MÜSİAD Chairman Ahmet Öztürk first gave information about the activities of the association.
MÜSİAD Chairman Ahmet Ozturk visited Soma TSO Chairman Hakan Işık and Soma TSO Board of Directors to 16th MUSIAD Trade Fair between 9-13 November 2016.

President Işık expressed his pleasure to visit MUSIAD President Öztürk, and wishes MUSIAD to be successful in his work.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC[:tr]SAMSUNG CSC

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Manisa Şube Başkanı Ahmet Öztürk, şube yönetimi ile birlikte Soma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Işık’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri M. Reşit Ürper, Mehmet Babalı, Burhan Yolcu, Ferhan Zengin, Faruk Erdoğan, Soma TSO Yönetim Kurulu Üyeleri Nadirhan Hızlı ve İsmail Hakkı Kutlu katıldı. MÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Öztürk ilk olarak dernek faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.
İlçe ziyaretleri yapan MÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Öztürk, Soma TSO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Işık ve Soma TSO Yönetim Kurulu Üyelerini 9-13 Kasım 2016 tarihleri arasında yapılacak olan 16. MÜSİAD Ticaret Fuarına davet etti.

Başkan Işık, MÜSİAD Başkanı Öztürk’e ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek MÜSİAD Yönetim Kurulu’na çalışmalarında başarılar diledi.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC[:]