BAŞKAN CEM DOĞAN’DAN 2. GELENEKSEL KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU FUARI AÇIKLAMASI

Soma Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde kurduğumuz Soma Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu’nun ikincisinin düzenlediği “2. GELENEKSEL KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU FUARI” etkinliğimiz 7-8-9-10 Ekim tarihlerinde Soma halkı ile buluşmuş ve sona ermiştir.

Bizler oda olarak, daha önce de bu tür organizasyonların devamının geleceğini söylemiştik. Ve söz verdiğimiz gibi 2019 yılı içinde ikinci kez Girişimcilik Fuarı’nı düzenlemiş olduk. Gerçekleşen bu fuarlarda, girişimciliğin desteklendiğinde nasıl bir çalışmanın ortaya çıktığını çok net ortaya koymuş olduk.

Böyle bir etkinlikte girişimci bayanlarımızın nasıl kenetlendiğini net bir şekilde yeniden görmüş olduk. Öyle ki çevre il ve ilçelerden gelen yoğun talepler de olmuştur. Susurluk Belediyesi olarak Ömür Üreten Kadınlar Projesi kapsamında fuarımıza katılım göstererek bizleri daha da mutlu etmiştir.

Fuarımız 4 gün içinde yaklaşık 10000 kişi tarafından ziyaret edilmiştir. Toplamda 150 katılımcısı olan 2. Geleneksel Girişimcilik Fuar etkinliğimizin, hedeflediğimiz katılımcı sayısının da çok üstüne çıkmış olduğumuzu kanıtlamıştır.

Mart ayında gerçekleştirmiş olduğumuz Girişimcilikte Kadın Gücü Fuarı’nın katılımcı sayısı 50 olup, bu fuarımızda katılımcı sayısını yaklaşık 3 kat arttırmış bulunmaktayız.

Bize göre bu fuar etkinliği amacına ulaşmış ve Soma ve Kırkağaç’ımız için de son derece verimli geçen başarılı bir çalışmanın sonucu olmuştur.
Aktif Oda ve Güçlü Üye parolasıyla yola çıktığımız bu dönemde hep birlikte çok daha güzel projelere imza atmaya devam ediyoruz.
Son olarak bizlere destek veren ve bu tür faaliyetlerde bizleri yalnız bırakmayan, sahip çıkan tüm üyelerimize ve halkımıza sonsuz teşekkürü bir borç biliyoruz.

Saygılar.

Cem DOĞAN