İŞKUR İL MÜDÜRÜ SOMA TSO’YU ZİYARET ETTİ

Kurum hizmetlerinin tanıtımı konusunda kısa sürede son derece başarılı çalışmalara imza atan Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Manisa İl Müdürü Salim EROĞLU, Soma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Işık’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete Soma TSO Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Hakkı Kutlu, Nadirhan Hızlı, Soma TSO Meclis Üyesi Mehmet Akgün ve Soma İŞKUR Müdürü Ahmet Meşeli katıldı.

Eroğlu; “Hedefimiz, işverenlerimizle iş arayan vatandaşlarımızın arasında köprü görevi üstlenmek, hizmeti işverenlerimizin ayağına götürmek. Artık oturan değil hizmeti vatandaşın ayağına götüren bir İŞKUR var. İŞKUR olarak işverenlerimizin aradığı kalifiye elemanları, meslek edindirme kurslarımız ve UMEM kurslarımızda eğiterek işverenlerimizin hizmetine sunmak, aynı zamanda mesleği öğrenmiş kalifiye işsizimizin istihdamını sağlamak, en başta İşbaşı Eğitim Programları aracılığıyla işsizliği önleyici ve istihdamı arttırıcı faaliyetlerimizi en verimli şekilde yapmayı hedefliyoruz. Sayın Başkanımızı da faaliyetlerimiz hakkında bilgilendirmek ve taleplerini, görüşlerini almak için ziyaret ettik” şeklinde konuştu.

Soma TSO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Işık, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Soma İşkur Müdürümüz Ahmet bey ile ortak çalışmalarımız devam ediyor. İşkur İşbaşı Eğitim Programı hem işveren hem de iş arayan için, daha çok İşsizlerin mesleki yeterliklerini geliştirebilecekleri ve tecrübe edinecekleri iyi bir program olduğunu düşünüyorum.Soma Ticaret ve Sanayi Odası olarak üstümüze düşeni yapmaya her zaman hazırız.” dedi.

Soma İŞKUR Müdürü Ahmet Meşeli ise Soma’da Temmuz ayı itibrariyle 41 işyerinde 48 tane işbaşı eğitimi olduğunu vurguladı.