[:en]
Information and Awareness Raising Meeting on SME Trainings to be held between January and July 2017 within the scope of Zafer-İN Operation, where Zafer Development Agency is the Operational Beneficiary and the Ministry of Labor and Social Security is the Contracting Authority of the European Union and Financial Aid Office, It was first carried out in Soma under the leadership of the Chamber of Industry.

Meetings held in Zafer Development Agency operating regions Manisa, Uşak, Afyonkarahisar and Kütahya have been held since January 2017 to inform about the training programs for SME employers and employees.

In the training in the assembly meeting hall, Zafer Development Agency Project Development and Implementation Unit Head İskender Cem Leblebici and Technical Support Team Regional Development Expert Ethem Erkal Felt informed.

Victory in Operation SME Trainings consisting of the Lean Manufacturing Program, Human Resources Development Program, Professional Skill Development Programs, targeting the strengthening of human resources in the region so that enterprises can adapt to differentiated demands due to changes and technological developments in the sector; Experienced domestic and foreign experts are given free of charge.[:tr]
Zafer Kalkınma Ajansı’nın Operasyon Faydalanıcısı ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı’nın Sözleşme Makamı olduğu Zafer-İN Operasyonu kapsamında, Ocak-Temmuz 2017 tarihleri arasında düzenlenecek KOBİ Eğitimleri hakkında Bilgilendirme ve Farkındalık Arttırma Toplantısı, Soma Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde ilk olarak Soma’da yapıldı.

Zafer Kalkınma Ajansı faaliyet bölgesi olan Manisa, Uşak, Afyonkarahisar ve Kütahya illerinde gerçekleştirdiği toplantılarla Ocak 2017’den itibaren KOBİ işveren ve çalışanlarına yönelik düzenlenecek eğitim programları hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Meclis toplantı salonundaki eğitimde Zafer Kalkınma Ajansı Proje Geliştirme ve Uygulama Birimi Başkanı İskender Cem Leblebici ile Teknik Destek Ekibi Bölgesel Kalkınma Uzmanı Ethem Erkal Keçe bilgi verdi.

İşletmelerin, sektördeki değişim ve teknolojik gelişmeler nedeniyle farklılaşan taleplere uyum sağlayabilmesi için bölgede insan kaynaklarını güçlendirmeyi, hedefleyen Yalın Üretim Programı, İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Program, Mesleki Beceri Geliştirme Programları’ndan oluşan Zafer-in Operasyonu KOBİ Eğitimleri; tecrübeli yerli ve yabancı uzmanlar tarafından ücretsiz veriliyor.

[:]