ZAFER-İN OPERASYONU KOBİ EĞİTİMLERİ BİLGİLENDİRME VE FARKINDALIK ARTTIRMA TOPLANTISI SOMA’DA YAPILDI

Zafer Kalkınma Ajansı’nın Operasyon Faydalanıcısı ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı’nın Sözleşme Makamı olduğu Zafer-İN Operasyonu kapsamında, Ocak-Temmuz 2017 tarihleri arasında düzenlenecek KOBİ Eğitimleri hakkında Bilgilendirme ve Farkındalık Arttırma Toplantısı, Soma Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde ilk olarak Soma’da yapıldı.

Zafer Kalkınma Ajansı faaliyet bölgesi olan Manisa, Uşak, Afyonkarahisar ve Kütahya illerinde gerçekleştirdiği toplantılarla Ocak 2017’den itibaren KOBİ işveren ve çalışanlarına yönelik düzenlenecek eğitim programları hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Meclis toplantı salonundaki eğitimde Zafer Kalkınma Ajansı Proje Geliştirme ve Uygulama Birimi Başkanı İskender Cem Leblebici ile Teknik Destek Ekibi Bölgesel Kalkınma Uzmanı Ethem Erkal Keçe bilgi verdi.

İşletmelerin, sektördeki değişim ve teknolojik gelişmeler nedeniyle farklılaşan taleplere uyum sağlayabilmesi için bölgede insan kaynaklarını güçlendirmeyi, hedefleyen Yalın Üretim Programı, İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Program, Mesleki Beceri Geliştirme Programları’ndan oluşan Zafer-in Operasyonu KOBİ Eğitimleri; tecrübeli yerli ve yabancı uzmanlar tarafından ücretsiz veriliyor.