Soma TSO’dan Elektronik Belge Hizmeti

SAYIN ÜYEMİZ;

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Soma Ticaret ve Sanayi Odası'nda  hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Faaliyet Belgesi
Oda Sicil Kayıt Sureti
Ortaklık Teyit Belgesi
Ticari İkametgah Belgesi

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Şifreniz tarafınıza sms ile ulaştırılacaktır.
Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve sms ile gelen şifrenizle giriş yapılabilecektir.
Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.
Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.
Sisteme gitmek için TIKLAYIN
Sisteme kayıt olmadan aidat ödeme imkanı mevcuttur. Hızlı Aidat Ödemek İçin TIKLAYIN
Bilgilerinize sunarız.
Saygılarımızla,