SOMA TSO, MADEN İŞÇİLERİ SENDİKASI EGE BÖLGESİ İMBAT ŞUBESİ BAŞKANLIĞI’NI ZİYARET ETTİ

Soma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Işık, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Eroğul, Yönetim Kurulu Üyeleri Nadirhan Hızlı, İsmail Hakkı Kutlu ve Harun Eker Soma Maden İşçileri Sendikası Ege Bölgesi İmbat Şubesi Başkanlığını ziyaret etti.
Ziyarette Denetim Kurulu Başkanı Fahrettin Göşen, Mali Sekreter Kıyas Çalı ve Teşkilat Sekreteri Alaettin Artma bulundu.
Soma TSO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Işık, Soma Maden İşçileri Sendikasının üç bölüme ayrılmasıyla yeni oluşan Maden İşçileri Sendikası Ege Bölgesi Soma İmbat Şubesi Denetim Kurulu Başkanı Fahrettin Göşen’e hayırlı olsun dileklerini iletti.
SAMSUNG CSC