SOMA TSO, MADEN İŞÇİLERİ SENDİKASI EGE BÖLGESİ 1 NOLU SOMA KÖMÜRLERİ ŞUBESİ BAŞKANLIĞI’NI ZİYARET ETTİ

Soma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Işık, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Eroğul, Yönetim Kurulu Üyeleri Nadirhan Hızlı, İsmail Hakkı Kutlu ve Harun Eker Soma Maden İşçileri Sendikası Ege Bölgesi 1 Nolu Soma Kömürleri Şubesi Başkanı Mehmet Şendil’i makamında ziyaret etti.
Ziyarette Başkan Vekili Mehmet Ali Çakır, Şube Sekreteri Murat Kalın, Şube Mali Sekreteri Ramazan İman ve Şube Teşkilat Sekreteri Rıza Sal bulundu.
Soma TSO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Işık, Soma Maden İşçileri Sendikasının üç bölüme ayrılmasıyla yeni oluşan Maden İşçileri Sendikası Ege Bölgesi 1 Nolu Soma Kömürleri Şubesi Başkanı Mehmet Şendil’e hayırlı olsun dileklerini iletti.SAMSUNG CSC