SOMA TSO, MİDİLLİ (LESVOS) TİCARET ODASI’NI ZİYARET ETTİ

Soma Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi Lesvos Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Vangelis Mirsinias’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Soma Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İsmail Hakkı Bakır (ve eşi), Soma TSO Meclis Üyeleri Kemal Türkeri (ve eşi), Murat Ok (ve eşi), Ethem Karasoy (ve eşi), Ahmet Ok (ve eşi) ve Murat Suer katıldı.

Lesvos Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Vangelis Mirsinias, bu nazik ziyaretlerinden dolayı Soma TSO Meclis Başkanı İsmail Hakkır ve meclisine teşekkürlerini ileterek bir yelken rölyef hediye etti.
Soma Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İsmail Hakkı Bakır da ziyaretlerinin anısına Soma’yı simgeleyen gümüş bir rölyefi Lesvos TO Başkanı Mirsinas’a takdim etti.

Ziyaretin ardından Soma TSO heyeti Midilli turuna çıktı.