SOMA TSO 2016 BAUMA FUARI MÜNİH/ALMANYA’DA

Soma Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İsmail Hakkı Bakır, Yönetim Kurulu Üyeleri Nadirhan Hızlı, Harun Eker, Meclis Üyeleri Erol Nart, Ayhan Kiraz, Soma TSO Üyeleri Erol Gürel, Şakir Solak, Mecit Aksoy, Yasin Başar, Fatih Arslan, Samet Gezgin, Cüneyt Metin, Hasan Gündoğan, Mehmet Say, Halil Şimşek, Nilgün Alataş, Halil Alataş, Mustafa Sinan Özcan, Fevzi Arslan, Muammer Ok, Serkan İnan, Murat Süer, Kadir Egemenlik, Murat Demirtaş, Hüseyin Tezcan, Atfi Eker, Zeki Atay ve Aziz Kır Almanya – Münih’te gerçekleştirilen BAUMA 2016 (31.Uluslararası İnşaat Makineleri, İnşaat Malzemesi Makineleri, İnşaat Araçları ve Madencilik Makineleri İhtisas) Fuarı’na katıldı.

14 – 17 Nisan 2016 tarihlerinde Münih/ Almanya’ya gerçekleştirilen fuar gezisinde Soma Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri fuar ziyaretinin yanı sıra Münih kentinde panoramik şehir turu yaptı.

Soma Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri 1. gün havalimanında işlemlerinin tamamlanmasının ardından otelere yerleştiler. 2. gün sabah kahvaltısının ardından Münih’de panoramik şehir turu yaptı. Şehir turu esnasında Olimpiyat Köyü, BMW Binası, Profiller, Karl Platz,
Fraunkirche, Türk Caddesi, Belediye Binası, Marien Platz Soma TSO üyelerinin gördükleri yerler arasındadır.

Soma TSO üyeleri 3. gün otelde sabah kahvaltısı sonrası Bauma 2016 Fuarı için yola çıktı. Bauma Fuarı dünyanın en önemli inşaat, yapı fuarıdır. Üyeler Fuar merkezinde tam gün ziyaretlerini gerçekleştirdiler.

8a712b55-1a51-455d-af15-90c88db55664