SOMA TİCARET VE SANAYİ ODASI’ndan Sigorta Primleri Teşvik Uygulamaları Konulu Seminer

Soma Ticaret ve Sanayi Odası (SOMA TSO) ve Manisa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü işbirliği ile Soma Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda “Sigorta Primleri Teşvik Uygulamaları” konulu bilgilendirme semineri düzenlendi.

Seminere konuşmacı olarak Manisa Sosyal Güvenlik İl Müdürü Yavuz Kurt’un yanı sıra, Soma TSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Bakır, Meclis Başkan Yardımcısı Kemal Çamzeybek, Soma TSO Meclis Üyesi Mustafa Kurt, Soma Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Soma TSO Üyeleri katıldı.
Seminerde Manisa Sosyal Güvenlik İl Müdürü Yavuz Kurt yaptığı sunum ile İşsizlik Oranları, Prim Oranları, Teşvik Uygulamaları, Prime Esas Kazanca Dâhil Ödemeler, Manisa’da Teşvikten Faydalanan İşveren İstatistikleri gibi hususlarda katılımcıları bilgilendirdi.