MANİSA İLİ ODA VE BORSALARI ‘İSTİŞARE VE GÜÇBİRLİĞİ’ TOPLANTISINDA BULUŞTU

IMG_0558

Manisa’da Ticaret ve Sanayi Odası’nın (Manisa TSO) ev sahipliğinde düzenlenen ‘Manisa İli Oda ve Borsalar İstişare ve Güçbirliği’ toplantısında Oda ve Borsa Başkanları Manisa protokolü ile bir araya geldi.
Anemon Otel’de düzenlenen toplantıya Soma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Işık, Soma TSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Bakır, Soma TSO Meclis Üyesi Ayhan Kiraz ve Genel Sekreter M. Ergin Genç katıldı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 10-11 Mayıs tarihleri arasında yapacağı Genel Kurul öncesinde bir araya gelen Manisa il oda ve borsaların temsilcileri Manisa’nın sorunları hakkında görüşlerini dile getirdiler. Her oda ve borsa başkanın tek tek söz alıp bölgesindeki sorunları anlattığı istişare toplantısının divan başkanlığını Manisa TSO Meclis Başkanı Hayati Dolman yaptı.
Manisa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, toplantıda yaptığı konuşmada, Manisa’ya hizmet eden kişileri buluşturmak istediklerini söyledi. Erbil, “Manisa bir buçuk milyar dolar işlem hacmi olan bir ilimiz. Daha ileri adımlar atmak zorundayız. Planlamamızı daha iyi yapmak için beyin fırtınası yapmak istedik” dedi.
Toplantıda söz alan Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, “Manisa tarıma dayalı sanayide ihracatla cari açığa büyük destek veriyor. İstihdam üreten, tarımda da istihdam yaratan bir ilimizdir. Manisa’nın bazı sorunları var. Bunları birlikte çözeceğiz. Manisa’da basınçlı sulama ve arazi toplulaştırması sorunu var. Ürettiğimiz ürünlerin kalitesi dünya pazarlarında, fuar çalışmaları ile buluşuyor” diye konuştu.

IMG_0558

IMG_0230