Ege Bölgesi Oda ve Borsa Başkanları TOBB’da yapılan Bölge Toplantısında Buluştu

Ege Bölgesi İstişare Toplantısı TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliği ve başkanlığında TOBB İkiz Kuleler’de gerçekleştirildi. Toplantıya Soma TSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Bakır, Soma TSO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Işık ve Ege Bölgesi’ndeki oda ve borsaların Yönetim Kurulu Başkanı, Meclis Başkanı ve Genel Sekreterlerin katılımıyla gerçekleşen toplantıda konuşan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu terör saldırılarına işaret ederek, zor günlerden geçerken birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “Camia olarak tam dayanışma içinde olmalıyız. Bir ve beraber olma günündeyiz. Dünya görüşü, fikri, zikri ne olursa olsun birlikte hareket etmeliyiz” dedi. Oda ve borsaların faaliyetlerine ilişkin “Bu odalar ne iş yapıyor?” şeklinde bir algı olduğunu belirten Hisarcıklıoğlu, üyeleri için yaptıkları çok sayıda hizmet bulunduğunu ifade etti. “Oda ve borsalar üyeleri için o kadar çok şey yapıyor ki, bunları mutlaka kamuoyu ve üyelerimizle paylaşmalı ve anlatmalıyız” diyen Hisarcıklıoğlu, oda ve borsaların sunduğu imkânlarının tüm üyelere detaylıca anlatılmasını istedi.

Toplantıda, başvuruları başlayan Nefes Kredisi hakkında bilgilendirmede bulunulurken, Ekonomik Koordinasyon Kurulu’nun tedbir paketindeki konular istişare edildi. Ayrıca TOBB Dijital Dönüşüm Projesi, Şirket Kuruluşlarında Tek Durak Ofis Projesi, Mesleki Eğitim Faaliyetleri ile Mesleki Yeterlilik Belgelendirme Merkezi(MEYBEM)’ne ilişkin sunumlar yapıldı.

ege_bolgesi_oda_ve_borsa_baskanlari_tobb2019da_yapilan_bolge_toplantisinda_bulustu_1538

15591469_1280881588635415_5874066000531685216_o

fr7a3422