SOMA TSO ÜYELERİYLE BİRLİKTE OLMAYA DEVAM EDİYOR

Soma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cem Doğan ve Soma TSO Yönetim Kurulu Üyesi Hayrullah Çetin, Soma TSO Üyeleri Arıksan Metal San. Ve Tic Ltd. Şti. Yetkilisi Mehmet Arık, Murat Otomotiv İşletme Sahibi Murat Acar, Uzunkaya Gıda Temizlik San. Ve Tic. Ltd. Şti Yetkilisi Hakan Uzunkaya, Tezkar Motorlu Araçlar Bakım Nakliye San. Ve Tic. Ltd. Şti. Yetkilisi Ercan Tezcan, Yabacı İnşaat ve Yabacı Emlak İşletme Sahibi Yalçın Yabacı’yı işyerlerinde ziyaret etti.

Soma TSO üyesi Kaynak Kömür Ticareti İşletme Sahibi Mustafa Kaynak da Soma TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cem Doğan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretlerde oda üyelerine, Soma TSO çalışmalarından bahseden Başkan Doğan, üyelerin talep ve beklentilerini dinledi.

Soma TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cem Doğan, oda üyelerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.